al contingut a la navegació Informació de contacte

Alcaldia

Dionís Oña Martín (Partit Socialista de Catalunya)

Dionís-Oña.jpg

SALUTACIÓ DE L’ALCALDE

Les institucions publiques son patrimoni de tots i totes els ciutadans i ciutadanes que hem volgut dotar-nos d’instruments en els que siguem tots i totes representats. L’ajuntament es l’instrument on es dictaminen  les normes bàsiques per a mantenir una convivència en harmonia del municipi, aquestes però no estan exemptes de control i critica per part dels veïns i veïnes del municipi.

Per aquesta raó els ciutadans som cridats a les urnes cada quatre anys on podem renovar la confiança al equip de govern dels darrers quatre anys o triar un de nou.

Un dels principals problemes que tenim els pobles de la Catalunya interior es el que s’anomena desequilibri territorial i que en els darrers anys, amb les decisions que s’han pres per les administracions que tenen la responsabilitat de dissenyar el futur.

La manca d’infraestructures, tant viaries com a tecnològiques, l’envelliment i la despoblació son els problemes mes greus que pateix el nostre municipi.

Pobles com el nostre no tenim suficients ingressos per garantir  els serveis bàsics al veïns, i amb l’aplicació de la formula de la restricció de la despesa, estem avocats a la petició constant de la subvenció, i aquesta per si mateixa ens condemna a la supervivència, i no a la solució real del problema.

Nosaltres modestament ens neguem a acceptar aquesta realitat, i treballarem per denunciar les mancances i reconduir aquestes situacions per fer-les favorables als que hem decidit romandre en els pobles del nostre municipi i treballarem per fer-ho atractiu tant per als que volen conèixer el nostre patrimoni com per a fer-lo atractiu per a nous vinguts. toquem de peus en terra i sabem que algunes situacions son irreversibles i que hi ha projectes que han d’anar mes enllà de quatre anys.